Legenda k piktogramom

  • vzdialenost od pláže
  • pri pláži
  • vzdialenost od centra
  • v centre
  • bazén
  • klimatizácia
  • trezor
  • práčka
  • mikrovlnka
  • umývačka riadov
  • televízor
  • parkovisko
  • kryté parkovisko
  • bez parkoviska
  • animacie
  • bezbariérový prístup
  • malé zvieratá povolené
  • plážový servis v cene
  • kyvadlová doprava na pláž
  • WI-FI
  • Internet point
  • all inclusive
  • autom
  • autobusom
  • lietadlom

Valle Dell Erica

Rezort Valle Dell Erica sa nachádza oproti národnému parku La Maddalena a južným ostrovom Korzika, 12 km od S.Teresa Gallura. Je vybavený všetkým komfortom v exkluzívnom prostredí. Skutočná oáza relaxu a potešenia pre páry, ale aj rodinky. :)

Pozostáva z 2 hotelov, Hotela Erica a Hotela La Licciola, ktoré sú obklopené v 28 hektárovom parku. Ponúka kvalitné a luxusné izby, 4 krásne bazény, 7 reštaurácií, 5 barov, jeden z nich plávajúci.


Okrem toho v hoteli La Licciola sa nachádza "Exkluzívna" oblasť, vyhradená oblasť s vlastným bazénom pre hostí starších ako 6 rokov.

Pláž

Rezort je obklopená nádhernými zátokami a veľkou prekrásnou verejnou plážou, ktorá je vybavená pre hostí rezortu s plážovým servisom a barom, sprchami, toaletami, šatňami. K dispozícii sú plavčíci. Priamo pri hoteli je možné sa dostať na výlet loďou na súostrovie La Maddalena a na ostrovy južnej Korziky.

Ubytovanie

Všetky izby sú vybavené v stredomorskom štýle a zútulnené miestnymi remeselníckymi výrobkami. Majú zastrešené verandy, kúpeľňu so sprchou, sušič vlasov, klimatizáciu, telefón, TV, trezor, minibar, župany pre dospelých a plážové osušky.


Hotel Erica (148 izieb):

Single Erica: spálňa s manželskou posteľou.

Classic Erica: spálňa s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie).

Superior Erica: spálňa s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie). Možnosť detskej postieľky.

Family Suite Erica s výhľadom na more: 2 izby Superior Erica s výhľadom na more prepojené zvnútra, každá z nich s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie) a vlastná kúpeľňa. Možnosť detskej postieľky.

Junior Suite Erica: spálňa s manželskou posteľou, salónik (otvorený priestor) s rozkladacím gaučom pre 1 osobu. Možnosť detskej postieľky.

Junior Suite Mirtilla: spálňa s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie), salónik (otvorený priestor) s rozťahovacím gaučom pre 2 osoby.

Family Suite Mirtilla s výhľadom na more: Junior Suite Mirtilla s výhľadom na more prepojená zvnútra s izbou Classic s výhľadom na more.

Suite Erica s výhľadom na more: spálňa s manželskou posteľou, salónik (oddelený posuvnými dverami) s vyťahovacím gaučom pre 2 osoby.

Giglio/Orchidea: 6 spální v Thalasso & Spa Centre (niektoré s vaňou + spchou v kúpeľni) s krásnymi verandami, špeciálne postavenými pre vytvorenie relaxačnej atmosféry a s priamym vstupom do Thalasso Centra (počas otváracích hodín).

President Spargi s výhľadom na more: prestížna izba s vlastným bazénom a veľkou verandou s krásnym 180°výhľadom na súostrovie La Maddalena. Manželská posteľ (oddelené lôžka na vyžiadanie), salónik (otvorený priestor) so stolom a dvomi rozkladacími gaučami. Možnosť detskej postieľky. 2 kúpeľne, jedna s hydromasážnou vaňou.




Hotel La Licciola (123 izieb):

Superior Licciola: spálňa s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie). Možnosť detskej postieľky.

Family Suite Licciola: pozostáva z 2 Superior Licciola spální prepojenými zvnútra, jedna z nich s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie), možnosť detskej postieľky;  druhá izba s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie) a gaučom, každá izba s vlastnou kúpeľňou.

Family Suite Licciola s výhľadom na more: pozostáva z 2 Superior Licciola spální prepojených zvnútra, jedna z nich s výhľadom na more a manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie), možnosť detskej postieľky; druhá s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie) a gaučom, každá s vlastnou kúpeľňou.

Junior Suite Licciola: spálňa s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie) a salónik (otvorený priestor) s gaučom. Možnosť detskej postieľky.

Senior Suite Family s výhľadom na more: 2 Junior Suites Licciola s výhľadom na more prepojených zvnútra každá z nich s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie) a salónikom (otvorený priestor) s gaučom, možnosť detskej postieľky a s vlastnou kúpeľňou.

Suite Arcipelago s výhľadom na more: veľká spálňa s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie) a salónik (oddelený posuvnými dverami) s rozkladacím gaučom a gaučom pre 1 osobu, možnosť detskej postieľky, kúpeľňa, veľká krytá terasa so záhradným vybavením.

Suite Arcipelago s výhľadom na more s bazénom: (57m2 + 24m2 + záhrada), exkluzávna Suita obohatená o súkromný bazén a drevenú slnečnú terasu s nádherným výhľadom na prielivy Bonifacio. Veľká spálňa s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie), salónik oddelený posuvnými dverami. Svetlá obývacia izba má dve vstavané rozkladacie pohovky, možnosť detskej postieľky. Dve elegantné kúpeľne. Zastrešená veranda so stolom.

President Razzoli s výhľadom na more: (85m2 + veranda 25m2), ekluzívny apartmán s vlastným bazénom a drevenou terasou a krásnym výhľadom na ostrovy, pozostáva zo spálne s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie) a salónika (otvorený priestor oddeliteľný posuvnými dverami) s 2 gaučami pre 1 osobu,  možnosť detskej postieľky, kúpeľňa a veľká krytá panoramatická veranda vybavená stolom.

Imperial Suite s výhľadom na more: 154m2, rozdelená na 2 vzájomne prepojené poschodia (možnosť dvoch nezávislých vstupov), s vlastným bazénom, drevenou slnečnou terasou a krásnym výhľadom na ostrovy. Na každom poschodí sa nachádza spálňa s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie) a spoločenská miestnosť (otvorený priestor oddeliteľný posuvnými dverami) s dvoma lôžkami (dve samostatné rozkladacie pohovky na 1. poschodí a vstavaná samostatná rozkladacia pohovka + jedno rozkladacie kreslo na prízemí), možnosť detskej postieľky, kúpeľňa, veľká veranda vybavená spoločenskou miestnosťou a stolom.



"Exkluzívna" oblasť vyhradená pre hostí starších ako 6 rokov sa nachádza na 1. poschodí s panoramatickým výhľadom , vlastným bazénom a všetky izby sú s výhľadom na more.


Superior Exclusive s výhľadom na more: spálňa s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie).

Junior Suite Exclusive s výhľadom na more: spálňa s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie) a salónik (otvorený priestor) s gaučom.

Junior Suite Family Exclusive s výhľadom na more: podkrovie s manželskou posteľou (oddelené lôžka na vyžiadanie) a salónikom (otvorený priestor) na prízemí  a oddelenými lôžkami na poschodí.


Stravovanie

polpenzia. Raňajky formou bohatého bufetu podávaného na veradách reštaurácií Nautilus a/alebo Les Bouches s výhľadom na ostrovy. Večere sú podávané vo všetkých 7 reštauráciách.

Elegantný bufet a ukážky varenia v reštauráciách „Nautilus“ a / alebo „Les Bouches“ alebo večera s rezerváciou a vynikajúcim stolovým servisom na večeru pri sviečkach v reštaurácii „Il Grecale.
 Reštaurácia „La Prua“ (na objednávku a  za doplatok). K dispozícii pre fajčiarov je malá vyhradená reštaurácia v reštaurácii „Nautilus“.
 V typickej reštaurácii „Li Ciusoni“ sa podávajú autentické špeciality sardínskej kuchyne vrátane tradičných jedál Gallura pripravovaných z miestnych surovín (na objednávku a doplatok).
 Exkluzívne večere priamo na pláži v reštaurácii „Li Zini“ pri mori, s grilovaním mäkkýšov a čerstvých rýb (na rezerváciu a doplatok; otváranie podlieha poveternostným podmienkam).
 Reštaurácia pizzeria v Mini klube s drevenou krbovou pecou a grilom, určená pre deti.
 Možná bezlepková strava (na vyžiadanie).

Vybavenie a služby

4 bazény (okrem bazénov v Thalasso & Spa Centre), 3 s morskou vodou, jeden pre deti a jeden pre dospelých v hoteli Erica, bazény sú prepojené vodopádmi medzi prírodnými skalami s výhľadom na ostrovy alebo na more. 2 recepcie, 7 reštaurácií, 5 barov, na pláži snack bar, toalety, šatne, sprchy, plážový servis, internet, parkovisko, možnosť lekcií varenia, animačný program, živá hudba, lekársky servis, golf, fitness (za poplatok), miniklub.


Thalasso & Spa Centre pozostáva zo 4 vonkajších multifunkčných bazénov s morskou vodou s rôznymi teplotami, thalassoterapia, kozmetické procedúry, masáže, turecké kúpele, sauna, relaxačná zóna, kardio posilňovňa.

Parkovisko

nekryté, nestrážené, súkromné.

Nástupné dni

na vyžiadanie ľubovoľný, príchod po 15:30, odchod do 11:00, min. 7 nocí.

Súradnice sú len orientačné. Zobraziť na väčšej mape

online podpora

id_Clanek 65: N/A