Legenda k piktogramom

  • vzdialenost od pláže
  • pri pláži
  • vzdialenost od centra
  • v centre
  • bazén
  • klimatizácia
  • trezor
  • práčka
  • mikrovlnka
  • umývačka riadov
  • televízor
  • parkovisko
  • kryté parkovisko
  • bez parkoviska
  • animacie
  • bezbariérový prístup
  • malé zvieratá povolené
  • plážový servis v cene
  • kyvadlová doprava na pláž
  • WI-FI
  • Internet point
  • all inclusive
  • autom
  • autobusom
  • lietadlom

Resort & Spa Le Dune

Rezort sa nachádza neďaleko mestečka Badesi v zálive Golfo dell´Asinara, asi hodinu cesty autom od Olbie (80 km) či Alghera (55 km), cca 40 minút od prístavov Santa Teresa di Gallura a Porto Torres. Je jedným z najlepšie vybavených rezortov na Sardínii. Rezort Le Dune je situovaný v obrovskom parku a je rozdelený na 5 častí - Hotel I Ginepri, Hotel Le Palme, Hotel Le Rocce, Hotel & Spa Le Sabine a Hotel La Duna Bianca. Svojim hosťom ulahodí wellness centrom, 10 reštauráciami, 6 bazénmi, 6 barmi, vybavenou a bezpečnou zónou pre deti a širokým výberom športových a rekreačných aktivít. 

Pláž

dlhá nádherná prírodná pláž s bielym pieskom tiahnúca sa 8 kilometrov okolo opustených útesov a v blízkosti ubytovacích kapacít. Na pláži je k dispozícii plážový servis pre hostí ubytovaných v „La Duna Bianca“ zdarma, pre ostatných hostí v 1. a 2. rade za poplatok a od 3. radu zdarma (1 slnečník a 2 ležadlá/izba).

Centrum

3 km Badesi, 10 km Isola Rossa, 12 km Valledoria.

Ubytovanie

5 hotelov ponúka ubytovanie v 496 izbách. Všetky izby sú klimatizované a majú k dispozícii vybavenú verandu, kúpeľňu so sprchou, sušič na vlasy, trezor, TV SAT, telefón, minibar a plážové uteráky.

  

Hotel Le Palme 4*:

ideálne miesto pre mladých ľudí alebo pre rodiny s dieťaťom. K dispozícii 153 izieb. 

Izba Standard: spálňa s manželskou posteľou (samostatné lôžka na vyžiadanie) a rozkladacím lôžkom. 

Izba Standard Family: dve štandardné izby prepojené, každá má manželské lôžko (samostané lôžka na vyžiadanie), vlastnú kúpeľňu + rozkladacie lôžko.

Izba Superior: spálňa s manželskou posteľou a rozkladacím lôžkom (samostatné lôžka na vyžiadanie)

Izba Superior family: dve prepojené izby Superior Palme, každá z nich s manželským lôžkom (samostatné lôžka na vyžiadanie), s vlastnou kúpeľňou a rozkladacím lôžkom.

 

Hotel I Ginepri 4*: 

priestranné izby a suity sú rajom pre rodiny s deťmi. K dispozícii 175 izieb.  

Izba Superior: spálňa s manželskou posteľou (samostatné lôžka na vyžiadanie), rozkladacie lôžko. Možnosť doobjednať detskú postieľku.

Izba Superior Family: pozostáva z dvoch prepojených Superior Ginepri, každá z nich má manželské lôžko (samostatné lôžka na vyžiadanie), vlastnú kúpeľňu a rozkladacie lôžko. Možnosť doobjednať detskú postieľku.

Izba Family Suite: spálňa s manželskou posteľou, oddelená obývacia časť so vstavanými lôžkami (alebo samostatné rozkladacie lôžka) + možnosť doobjednať detslú potieľku. Priestranná izba s funkčným nábytkom, 2x TV. 

Izba Senior Suite Family: spálňa s manželskou posteľou, spálňa s 2 samostatnými lôžkami, obývacia miestnosť s 2 samostatnými rozkladacími lôžkami alebo 2 vstavanými lôžkami, 2 x TV. Možnosť doobjednať detskú postieľku.

 

Hotel Le Rocce 4*: 

oáza pre páry túžiace po tichu a diskrétnom prostredí. K dispozícii 58 izieb. 

Izba Superior: spálňa s manželskou posteľou (samostané lôžka ny vyžiadanie) a rozkladacím lôžkom pre 1 osobu. Možnosť doobjednať detskú postieľku.

Izba Superior Family: pozostáva z dvoch prepojencých izieb Superior Rocce, každá je s manželským lôžkom (samostatné lôžka na vyžiadanie) s vlastnou kúpeľňou so samostatným rozkladacím lôžkom, možnosť doobjendať detskú postieľku. 

 

Hotel & Spa Le Sabine 4*:

luxusná zóna pre najnáročnejších, 94 izieb s exklúzívnym nábytkom.

Izba Deluxe: spálňa s manželskou posteľou (samostatné lôžka na vyžiadanie). Možnosť doobjednať detskú postieľku. Na vyžiadanie možná prístelka pre dieťa do 5 rokov.

Izba Suite: spálňa s manželskou posteľou, oddelená obývacia časť s rozkladacím lôžkom a vstavaným lôžkom, priestranná kúpeľňa, 2 x TV. Možnosť doobjednať detskú postieľku.  


Hotel La Duna Bianca 4*: 

jedna z najexkluzívnejších častí situovaná iba niekoľko metrov od pláže. Všetkých 16 izieb je elegantne zariadených, majú širokú súkromnú terasu s výhľadom na more a priestrannú luxusnú kúpeľňu so sprchou, niektoré s vaňou. Raňajky servírované na terase alebo v niektorej z reštaurácií v rezorte (formou bufetu). K dispozícii župany pre dospelých, plážové ležadlá a slnečníky na rezervovanej pláži. Voľný vstup do wellness centra (iba pre dospelých). 

Izba Royal 2: prestížna izba s manželskou posteľou a priestrannou obývacou časťou. Možnosť doobjednať detskú postieľku.

Izba Royal 4 s výhľadom na more: ako izba Royal, ale väčšia a naviac 2 samostatné rozkladacie lôžka. 

Izba President s výhľadom na more: nadštandardná priestranná izba s exkluzívnym nábytkom a veľkou terasou s panoramatickým výhľadom. Spálňa s manželskou posteľou prepojená s obývacou miestnosťou s 2 samostatnými rozkladacími lôžkami.

 

Stravovanie

Rezort Le Dune ponúka polpenziu. V rezorte je na výber 10 rôznych reštaurácií (z toho 1 pre deti) - vyžaduje sa rezervácia okrem reštaurácie „Nautilus“. 


Reštaurácie s jedlami bez poplatku (voda a domáce víno zahrnuté v cene):

„Nautilus“  – hlavná reštaurácia s medzinárodnou kuchyňou, jedlo podávané formou bufetu.
„Carrimbanca“  – miestna sardínska kuchyňa, jedlo podávané formou bufetu. 
„Pomodoro “ – národná reštaurácia, jedlo podávané formou bufetu.
„Alla Spiaggia“  – pri pláži, mediteránske predjedlá a prvý chod bufetovou formou so špecialitami a vyprážanými morskými plodmi.
„Li Junchi“  – ponúka servírované špeciálne druhy pizze pripravené v peci, špagety, predjedlá a zmrzlinu (čapované pivo a nealkoholické nápoje sú zahrnuté v cene).
„Peter Pan“  – reštaurácia vhodná pre hostí baby klubu a miniklubu od 19:00-20:00, otvorené denne. Potrebná prítomnosť rodičov pri deťoch do 2 rokov.  


Reštaurácie s jedlami a nápojmi za poplatok:

„Scorfano“  – podávané rôzne druhy grilovaných rýb formou bufetu, voda bez poplatku (víno za poplatok)
„Il Fico d´India“  – od 08/06, len pre dospelých (min. vek 14 r.), voda v cene a víno za poplatok.
„Romantico“  – jedlá sú servírované pri sviečkach v elegantnom prostredí. Šéfkuchár znamenite pripravuje rôzne vynikajúce tématické menu. Bez poplatku pre deti do 1 roka a hostí ubytovaných v „La Duna Bianca“
„Il Leccio“  – mediteránske jedlo je pripravované priamo pred hosťami a podávané bufetovou formou, bez poplatku pre deti do 1 roka a pre hostí ubytovaných v „Le Sabine“ a v „La Duna Bianca“.


Raňajky: pre hostí Hotela “I Ginepri”: “Nautilus” od 7.30 do 10.30 am; hostia Hotela “Le Palme”: “Il Pomodoro” od 8.00 do 10.30; hostia Hotela “Le Rocce”: “Romantico” reštaurácia od 8.00 do 10.30; hostia Hotela “Le Sabine”: “Il Leccio” reštaurácia od 8.00 do 10.30, hostia hotela “La Duna Bianca”:  raňajky na izbu bez poplatku od 8.00 am to 10.30 alebo v ktorejkoľvek reštaurácii Od 7.30 do 8.00 všetci hostia môžu mať raňajky v Nautilus.

Večere: v čase od 19:30-22:00. Obedy „Brunch Mediterraneo“ (od 12:30-14:30) sa podávajú v reštauráciách „Nautilus“ alebo „Alla Spiaggia“ - ľahký teplý a studený bufet (cestoviny, zeleninové jedlá, šaláty, lokálne syry a ovocie). Bezlepková strava na vyžiadanie na mieste. Rezort ponúka možnosť výmeny „Brunch Mediterraneo” za  „Brunch Around” ktorý je formou stravovania v partnerských 4 a 5-hviezdičkových hoteloch počas výletov (pri 5-hviezdičkových hoteloch za príplatok, rezervácia na mieste).

Vybavenie a služby

wellness centrum „Le Sabine Spa“ 

3 vyhrievané, sladkovodné, vonkajšie, multifunkčné bazény (jacuzzi, vírivka s relaxačnými tryskami, hydromasážny bazén -

virtuálna prehliadka - http://www.delphina.it/360/LeDune/PiscinaBenessere.html), masáže,  kozmetické procedúry, miestnosť kardio-fitnes, turecké kúpele, vonkajšia a vnútorná relaxačná zóna, prezliekareň. Na absolvovanie procedúr je potrebné potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti od lekára. Možnosť lekárskej prehliadky aj na mieste, za poplatok. K dispozícii sú taktiež špecifické programy pre tehotné ženy. Nie je povolený vstup neplnoletým osobám, resp. osoby nad 14 rokov sú povolené len v sprievode rodičov. Každý hotel má recepciu, okrem „La Duna Bianca“ kde sú hostia osobne vítaní. K dispozícii je Wi-Fi (na recepciách a v niektorých baroch) prvých 180 minút zdarma pre hostí s vlastným notebokom, Internet point za poplatok, konferenčná miestnosť s kapacitou 450 osôb (všetko technické vybavenie na vyžiadanie), 6 barov, oddychová zóna s postieľkami, amfiteáter, ambulancia v určitých hodinách zdarma (návštevy doktora za poplatok), kyvadlová doprava z/do Badesi v stanovených časoch (okrem soboty) za poplatok. V strede rezortu sa nachádza námestie s informačným centrom, obchodom s oblečením a suvenírmi, novinovým stánkom, požičovňou áut, skútrov a lodí, herňou s videohrami, fotografom, barmi so zmrzlinou a iné. Možnosť zapožičania kočiarov (za poplatok, na vyžiadanie vopred). V rezorte nie je možná platba v hotovosti. Pri príchode vám bude vystavená karta, s ktorou budete platiť počas celého pobytu. Zvieratá nie sú povolené.

Šport a zábava

6 bazénov s plavčíkmi (z toho 2 detské) vybavených plážovými lehátkami a barom, bazén pre všetkých hostí je v „I Ginepri“ (Virtuálna prehliadka - http://www.delphina.it/360/LeDune/PiscinaGinepri.html) a „Le Palme“ (s vyhradenou zónou pre deti – Virtuálna prehliadka - http://www.delphina.it/360/LeDune/PiscinaLePalme.html), bazén v „Le Rocce“ pre hostí nad 12 rokov (Virtuálna prehliadka - http://www.delphina.it/360/LeDune/PiscinaLeRocce.html) bazén v „Le Sabine“ pre hostí ubytovaných v „Le Sabine“ a „La Duna Bianca“ (Virtuálna prehliadka - http://www.delphina.it/360/LeDune/PiscinaSabine.html), bazén umiestnený vo „Villlaggio Fantasia“ s veľkým ihriskom je k dispozícii pre všetky deti. K dispozícii je takžiež 5 tenisových kurtov, 5 osvetlených futbalových ihrísk (umelý trávnik), basketbalové a volejbalové ihrisko, tanečná škola, lukostreľba, aerobik, gymnastika, jogging, kurzy plachtenia, windsurfingu, kanoe a iné. Šport a zábava pre deti: tancovanie pre deti, inšpirované magickým svetom rozprávok, zámok „Duneland” pre najmenších – detský kútik, miestnosť na pozeranie rozprávok, časť na jedenie aj pre najmenších, Baby club pre deti od 18 mesiacov do 3 rokov (zdarma starostlivosť o deti v baby clube; na trávenie času v baby clube je potrebné predložiť doklad, že dieťa nebolo choré minimálne 3 dni pred odchodom na dovolenku), Mini club pre deti od 4-8 rokov (rôzne zaujímavé aktivity ako napr. „Učenie hrou“ – deti spoznávajú prírodu hravou formou, možnosť obedov a večerí s kvalifikovaným personálom v reštaurácii „Peter Pan“), Junior Club pre deti od 9-13 rokov ponúka rôzne aktivity a športy, raz za týždeň aj tématickú párty s večerou, Teen club pre tínedžerov od 14-17 rokov ponúka exkluzívnu a rezervovanú časť, kde je dospelým vstup zakázaný a deti si môžu užiť veľa zábavy pri mixovaní nealkoholických miešaných nápojov, tancovaní a trávení výborných večerov so svojimi rovesníkmi. Neďaleko potápačské centrum, jazda na koni, športový rybolov (za poplatok). Možnosť poldenných a celodenných výletov a  exkurzií.  

 

Poldenné výlety: malá dedinka Castelsardo – nachádza sa 30 minút od rezortu a je preslávená svojimi ručne vyrobenými znamenitými výrobkami ako aj krásnym prostredím s výhľadom na more; Aggius – oblasť očarujúcich dediniek ponorených do dychvyrážajúcej hornatej krajiny plnej stredovekých tradícií; Isola Rossa – rybárska dedina vzdialená od rezortu len 15 minút; „Morské safari” – podmanivá plavba okolo malých ostrovov Isola Rossa a Costa Paradiso, kde je možné vidieť delfíny ako aj iné vzácne živočíchy či rastliny.

 

Celodenné výlety: Výlety autobusom odchádzajúcim z rezortu: Alghero – malé mesto katalánskych tradícií a tzv. „krajina koralov“, Pobrežie Costa Smeralda a prístav Porto Cervo – možnosť zažiť dotyk luxusu, ktorým dýchajú tieto miesta. Výlety loďou odchádzajúcou z Isola Rossa - Národný park Archipelago, La Maddalena – neobývané ostrovy snov,  Bonifacio a ostrov Lavezzi na juhu Korziky.  * z bezpečnostných dôvodov výlety loďou nie sú povolené pre deti do 3 rokov.    

Klubová karta

 

Parkovisko

súkromné, nekryté parkovisko.

Nástupné dni

ľubovoľný, príchod od 16:00, odchod do 10:30, min. 7 nocí (ľubovoľný na vyžiadanie).

Súradnice sú len orientačné. Zobraziť na väčšej mape

online podpora

id_Clanek 65: N/A