Legenda k piktogramom

  • vzdialenost od pláže
  • pri pláži
  • vzdialenost od centra
  • v centre
  • bazén
  • klimatizácia
  • trezor
  • práčka
  • mikrovlnka
  • umývačka riadov
  • televízor
  • parkovisko
  • kryté parkovisko
  • bez parkoviska
  • animacie
  • bezbariérový prístup
  • malé zvieratá povolené
  • plážový servis v cene
  • kyvadlová doprava na pláž
  • WI-FI
  • Internet point
  • all inclusive
  • autom
  • autobusom
  • lietadlom

Usadlosť La Pieve Vecchia

Vidiecka usadlosť La Pieve Vecchia, ktorá sa datuje do konca 17. storočia sa nachádza v malebnej dedinke Riparbella, len 8 km od toskánskeho pobrežia. Vhodná aj pre náročnejšiu klientelu. Bola kompletne zrekonštruovaná, ale so špeciálnym dôrazom na to, aby sa nezmenil celkový pôvodný štýl a vzhľad usadlosti. Celý komplex je obklopený peknou udržiavanou záhradou s olivovníkmi.

Pláž

9 km, piesočnatá pláž so zlatistým pieskom a skalami, niektoré úseky pláže voľné, iné s plážovým servisom (za poplatok).

Centrum

7 km Cecina, 4 km Riparbella.

Ubytovanie

 
komplex pozostáva zo samostatných budov - niekdajšia stodola, stajňa i farmársky dom boli kompletne zrekonštruované a nachádzajú sa v nich moderné apartmány a malá exkluzívna reštaurácia. Všetky apartmány sú moderne a vkusne zariadené s dôrazom na najmenšie detaily, vybavené kuchynským kútom, TV SAT, telefónom, trezorom, kúrením, kúpeľňou so sprchou a sociálnym zariadením, verandou/ balkónom so záhradnými stoličkami a stolíkom.  

Typ B1 pre 2-4 osoby: na prízemí alebo 1. poschodí - cca. 36 m². Niektoré apartmány sú vybavené pre vozičkárov. Skladajú sa z obývacej izby s rozkladacím gaučom a kuchynským kútom (4 elektrické platničky), spálňa s dvoma samostatnými lôžkami, ktoré sa dajú spojiť na manželskú posteľ a kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom. Z obývacej izby je tiež prístup do súkromnej záhrady za domom (niektoré apartmány majú záhradu spoločnú so susedným apartmánom niektoré vlastnú terasu), kde je mramorový stôl a 4 stoličky. Niektoré apartmány majú výhľad na bazén a do záhrady iné do záhrady a na kopce. Nachádzajú sa v domoch Corbezzolo a Ginepro.
Typ B2 pre 2-4 osoby: na prízemí - cca. 45 m² , klimatizácia, umývačka riadu, má a skladá sa z obývacej izby s rozkladacím gaučom a kuchynským kútom (indukčná varná doska a umývačka riadu), spálňa s dvomi samostatnými lôžkami, ktoré môžu byť spojené do manželskej postele, kúpeľňa s WC a sprchou. Zo salónika je tiež prístup na veľkú krytú verandu (cca. 40 m²) so záhradným stolom a 4 stoličkami.
Typ B3 pre 4-6 osôb: na 1. poschodí - cca 55 m². Apartmán má a skladá sa z obývacej izby s rozkladacím gaučom a pre dve osoby (140 x 190 cm), kuchynským kútom (4 elektrické platničky a umývačka riadu), podkrovie: štyri samostatným lôžka, ktoré môžu byť spojené, dve kúpeľne s WC a sprchou. Z obývacej izby je tiež prístup na súkromnú zastrešenú terasu. Výhľad na kopec, vinice a záhradu. Nachádzajú sa v domoch Leccio a Olivo.
Typ C1 pre 4-5 osôb: na prízemí alebo 1.poschodí - cca. 50 m² a skladá sa z obývacej izby s kuchynským kútom (4 elektrické platničky), spálňa s dvoma samostatnými lôžkami, ktoré sa dajú spojiť na manželskú posteľ, spálňa s dvomi samostatnými lôžkami a jeden rozkladací gauč (iba pre dieťa do 12 rokov), kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom. Z obývacej izby je prístup na vlastnú terasu, ktoré niektoré apartmány zdieľajú so susedným apartmánom kde je mramorový stôl a 4 stoličky. Niektoré apartmány majú výhľad na bazén iné na kopce. Nachádzajú sa v domoch Cantina a Corbezzolo.
Typ C2 pre 4-5 osôb:
na prízemí - cca 52 m² a skladá sa z obývacej izby s kuchynským kútom (4 elektrické platničky), dve spálne s dvoma oddelenými lôžkami, ktoré môžu byť spojené na manželskú posteľ, v jednej z nich je tiež vyťahovacie/rozkladacie lôžko pre 1 osobu (iba pre dieťa do 12 rokov), dve kúpeľne so sprchou a WC. Z obývacej izby je prístup k privátnemu mramorovému stolu so 4 stoličkami v záhrade. Výhľad na krajinu. Nachádzajú sa v dome Corbezzolo.
Typ C3 pre 4-6 osôb:
nachádza sa na dvoch podlažiach na  prízemí a 1. poschodí - cca 75 m². Na prízemí je veľká obývacia izba s dvojlôžkovým rozkladacím gaučom a kuchynským kútom (4 elektrické platničky). Na prvom poschodí sa nachádza spálňa s manželskou posteľou, spálňa s dvoma samostatnými lôžkami a kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom. Niektoré apartmány majú z obývacej izby prístup na privátnu záhradu za domom, s mramorovým stolom a 4 stoličkami a výhľadom na bazén, niektoré majú z prvého poschodia prístup na malú terasu, ktorá je zdieľaná so susedným apartmánom. Všetky majú výhľad na bazén, záhradu a kopce. Nachádzajú sa v dome Colonica.
Typ C4 pre 4-6 osôb: nachádza sa na prízemí  - cca 90 m². Obývacia izba s dvojlôžkovým rozkladacím gaučom a kuchynským kútom (indukčná doska), umývačka riadu, spálňa s nadrozmernou posteľou (2x2 m), spálňa s dvoma samostatnými lôžkami, ktoré sa dajú spojiť na manželskú posteľ, dve kúpeľne s WC a sprchovacím kútom z ktorých jedná je vhodná pre imobilné osoby. Malá vonkajšia krytá veranda so stolom a stoličkami s výhľadom do záhrady. K dispozícii súkromné parkovisko s elektrickou bránou, súkromná záhrada, bazén 10 x 5 m, a detský bazén 2 x 2 m, gril, práčka na mince (žetóny). Nachádzajú sa vo vile Ligustro.
Typ D pre 6-8 osôb: na prízemí a 1. poschodí - cca 90 m². Na prízemí je veľká obývacia izba s rozkladacím gaučom pre 2 osoby, krbom a kuchynským kútom (4 elektrické platničky). Na prvom poschodí sa nachádza spálňa s troma samostatnými lôžkami, spálňa s dvomi samostatnými lôžkami, spálňa s jedným lôžkom a kúpeľňa s WC a sprchou. Z jednej zo spální je prístup na malú terasu, ktorá je zdieľaná so susedným apartmánom, ktorý smeruje k zadnej časti domu, so stolom a 4 stoličkami s výhľadom na bazén a záhradu.
Typ E1 pre 8-10 osôb: na prízemí a 1. poschodí -  cca. 115 m². Na prízemí sa nachádza veľká obývacia izba s rozkladacím gaučom pre dve osoby a kuchynský kút (4 elektrické platničky), spálňa s manželským lôžkom, spálňa s dvomi samostatnými lôžkami a kúpeľňou s WC a sprchou; na prvom poschodí sa nachádza spálňa s manželskou posteľou, spálňa s dvomi samostatnými lôžkami a kúpeľňu s WC a sprchovacím kútom. Z jednej spálne na prízemí je tiež prístup k súkromnej záhrade za domom, kde je mramorový stôl a 4 stoličky. Z prvého poschodia je prístup na malú terasu, ktorá je zdieľaná s susedným apartmánom, čelom k zadnej časti domu so stolom a 4 stoličkami. Má výhľad na bazén a do záhrady.
Typ E2 pre 8-10 osôb: na prízemí a 1. poschodí - cca. 170 m². Na prízemí sa nachádza veľká obývacia izba s rozkladacím gaučom pre 2 osoby a kuchynským kútom (indukčná varná doska), umývačka riadu, malá kúpeľňa s WC, terasa so stolom a stoličkami pred bazénom; na prvom poschodí sa nachádzajú 4 izby - každá s dvomi lôžkami (samostatné alebo spojené), jedna s malým krytým balkónom, dve kúpeľne. Apartmán ma k dispozícií súkromné parkovisko s elektrickou bránou, súkromnú záhradu, bazén 10 x 5 m, a detský bazén 2 x 2 m, gril, práčku na mince(žetóny), klimatizácia, TV. Nachádzajú sa vo vile Ligustro.

Stravovanie

individuálne, možnosť doobjednať raňajky alebo polpenziu (za poplatok).

Vybavenie a služby

recepcia, reštaurácia s typickou toskánskou kuchyňou, možnosť grilovania. Zvieratá nie sú povolené.

Šport a zábava

3 bazény, vírivka, detské ihrisko, požičovňa bicyklov a horských bicyklov (za poplatok), tenisové kurty zdarma (osvetlenie za poplatok), wellness centrum (za poplatok) so saunou, relaxačnými priestormi, perličkovými kúpeľmi, tureckým kúpeľom, masážou. V blízkych centrách sú k dispozícií supermarket, lekárska služba, lekárne, reštaurácie, pizzerie, bary a iné.

Parkovisko

súkromné nestrážené parkovisko, 1 parkovacie miesto/apartmán.

Nástupné dni

sobota, príchod 16:00 - 20:00, odchod do 10:00, min. 7 nocí.

Poznámka

 klient musí odovzdať kuchynský kút kompletne uprataný, v opačnom prípade poplatok 25 €. Pobyt na menej ako 7 nocí je možný iba v období 30.3.-28.6. a 1.9.-31.10. za príplatok +15%.

Súradnice sú len orientačné. Zobraziť na väčšej mape

online podpora

id_Clanek 65: N/A